Powered By Blogger

dijous, 15 de gener del 2015

CONCURS ODISSEA 2015

L'Associació de Professors de Llengües Clàssiques (APLEC) presenta la IV edició del concurs Odissea de Cultura Clàssica, adreçat als estudiants de llatí, grec i cultura clàssica de secundària, i consistent a respondre per grups una sèrie de preguntes per Internet.  Esperem que aquest quart concurs a Catalunya sigui també un èxit de participació. A més de Catalunya, hi participaran també Galícia, València, Aragó, Valladolid, la Rioja i Andalusia.

La inscripció estarà oberta fins al 23 de de gener de 2015, i la primera fase del concurs es durà a terme entre el 26 i el 29 de gener.

El tema entorn del qual girarà el contingut de les preguntes d'aquest any serà l'amor a Grècia i Roma.

Com l'any passat, gràcies a l'aportació de les quotes dels socis de l'APLEC i la de les institucions que col·laboren amb el concurs, podrem atorgar aquests premis:

  • 1 primer premi de 100€,
  • 2 segons premis de 75€ per als dos següents classificats i
  • 3 tercers premis de 50€ per als tres següents classificats.
El primer classificat, a més, participarà a la final estatal amb els guanyadors de les altres seus i podrà optar als premis següents:
  • 1r classificat, 525€
  • 2n classificat, 250€
  • 3r classificat, 125€

Us animem a encoratjar els vostres alumnes a participar. Trobareu tota la informació (bases, calendari, preguntes freqüents, etc.), a la pàgina del concurs. La inscripció es formalitza emplenant el formulari que apareix a la pàgina del concurs. Els equips han d'estar formats per un màxim de tres components i han de tenir un porfessor/a responsable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada